Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

РАВЕЛ

76.600,00 ден 53.490,00 ден

 • боја: црно шагрен и бело сјај
 • материјал: ламинирана иверка 16 мм
 • легло: 164/90/213 (ш/в/д)
 • остава под душек
 • амортизери за подигање на душекот
 • гардеробер со огледало: 220/200/59 (ш/в/д)
 • две ноќни шкафчиња: 40/40/40 (ш/в/д)
 • тоалетна со огледало: 105/60/38 (ш/в/д)
 • подарок Табуретка 38/38/38 (ш/в/д)
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

You may also like…