Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

РАЛИЦА

12.900,00 ден 9.199,00 ден

  • боја: венге, цреша или орев
  • материјал: масив 100% бука
  • димензија : 125/60/75
  • димензија на отворена: 160/60/75