Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

РЕНИ

3.900,00 ден 3.600,00 ден

  • боја: сонома
  • димензија: 110/45/36 см.,
  • материјал: иверка 16mm; кант 0,5mm 
  • цена на тапацирана перница 800,00 ден
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА
Category: