Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

РОТО

19.490,00 ден 16.490,00 ден

  • Избор на боја и материјал
  • Димензија како агол 200/84/137
  • Димензија како тросед 240/84/80
  • Спуштен како спална 160/200