Одбравте да купите :
All4Home

САМБА

19.190,00 ден

  • боја: ГБ торонто и ГБ флорида
  • материјал: Ламинирана иверка 18мм
  • димензии: ш/в/д  230/176/48
  • простор за ТВ димензии:  ш/в/д  120/80/42
  • Не се монтира на ѕид
Category: