Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

САНДРА

43.970,00 ден 39.590,00 ден

  • Тросед Димензија 245/84/80
  • Спуштен како спална 160/190
  • Двосед Димензија 170/84/80
  • Спуштен како спална 120/160
  • Фотеља Димензија 110/84/80
  • Спуштена како спална 55/160