Одбравте да купите :
All4Home

СИМПЛ MEMO

10.790,00 ден25.390,00 ден

Комбинација на полиуретанска пена EkoShaum и профилирани влошки од пена AirFoam iи слој од мемори пена прекриен со текстил во кој се вплетени сребрени нишки за анти бактериска зашѕита. Одличен за одмор на телото и добар сон

  • без федери
  • добро вентилиран
  • анатомски
  • антибактериски
  • еколошки
  • дебелина 21 см
  • цврстина 4/6
Clear
SKU: N/A Category: