Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

СИНДИ ТО

9.500,00 ден 5.950,00 ден

  • боја: светло дрво и HDF венге
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • димензија: тоалетна со фиоки 70/70/45 (ш/в/д)
  • димензија: огледало на тоалетна 70/55/2 (ш/в/д)