Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

СИНДИ +

45.100,00 ден 38.900,00 ден

  • боја: светло дрво и HDF венге
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • амортизери за подигање на душек
  • гардеробер под душек за складирање
  • Вклучен душек 160/200
  • лежај 164/90/204 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 50/35/35 (ш/в/д)
  • гардеробер 180/200/55 (ш/в/д)
  • тоалетна со фиоки 70/70/45 (ш/в/д)
  • огледало на тоалетна 70/55/2 (ш/в/д)

You may also like…