Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

СИРЕНА

12.800,00 ден 9.890,00 ден

  • боја: даб крафт златен и даб крафт бел
  • опција боја: бетон и даб крафт бел
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • димензија 156/205/51 (ш/в/д)
  • огледало на гардероберот