Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

СИРЕНА 2

28.800,00 ден 23.990,00 ден

  • боја: бетон и даб крафт бел
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • Вклучен душек 164/190
  • лежај 170/70/194 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 36/30/35 (ш/в/д)
  • гардеробер 156/205/51 (ш/в/д)
  • огледало на гардероберот (ш/в/д)

You may also like…