Одбравте да купите :
All4Home

СИРИУС

19.990,00 ден

  • Боја: пикардија и бела 
  • Димензија: 310/190/53
  • ТВ комода : 140/78/53
  • Материјал Ламинирана иверка 18мм и медијапан бел сјај
  • стакло: флоат
  • LED осветление
Category: