Одбравте да купите :
All4Home

M 2001

16.990,00 ден

  • боја: венге , сонома , даб дакота и орев адмирал
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 278/75/226
  • со механизам за подигање на душек
  • со вклучени душеци Роси 82/190
Category: