Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 5007

41.630,00 ден 33.400,00 ден

  • боја: даб оустер и бело сјај со принт
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • легло 94.5/204.5/84 (ш/в/д)
  • амортизери за подигање на душекот
  • остава под леглото
  • гардеробер 86.5/52.5/191
  • ноќни шкафчиња 45/32,5/45
  • библиотека 45/32,5/171
  • вклучени душеци 90/200