Одбравте да купите :
All4Home

М 7008

17.900,00 ден

  • боја: орев адмирал
  • материјал: ламинирана иверка 16 мм
  • димензија :  183/118/223 (ш/в/д)
  • легло 120/61/190 (ш/в/д)
  • за душек 120/190
  • шкаф со врата 122/48/24 (ш/в/д)
  • шкаф со фиоки 61/70,5/35 (ш/в/д)
  • шкаф на кипање 122/70,5/3  (ш/в/д)
  • со механизам за подигање на душекот и остава под душек
  • Вклучен душек 120/190