Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АЛЕКС Б

35.500,00 ден 28.800,00 ден

  • боја: бела и црно
  • материјал иверка 16 мм
  • амортизери за подигање на душек
  • гардеробер под душек за складирање
  • Вклучен душек 160/200
  • лежај 164/84/206 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 40/36/33,5 (ш/в/д)
  • гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д)
  • вклучено лед осветление во гардероберот
  • две огледала на гардероберот