Одбравте да купите :
All4Home

СТРАНА ЗАВРШНА ГОЛЕМА МДФ-С

5.350,00 ден6.680,00 ден

  • страница за завршување на долен ред 
  • димензии : 58/217 и  58/222 cm
  • материјал : МДФ сјај 18 мм
  • боја : сиво, бери и перл
Clear