Одбравте да купите :
All4Home

ПЛЕЈ

19.990,00 ден

  • Простор за телевизор: 118/47/75 см
  • Димензии: 235/47/176 см
  • Боја: астра и винтиџ
  • ТВ комодата не се монтира на ѕид
Category: