Одбравте да купите :
All4Home

ПУЕРТО РИКО

19.200,00 ден

  • Димензија 275/193/45
  • Простор за ТВ 120/80
  • Боја даб сонома и венге
  • Материјал Ламинирана иверка 
Category: