Одбравте да купите :
All4Home

ТЕРМОГРБ

720,00 ден5.200,00 ден

  • Термогрбот е со височина 60 см. во различни должини (40см., 60см., 80см., 100см., 120см., 140см., 160см., 180см., 200см., 220см, 240см, 260см, 280см и  365см.)
  • бои : Антик – бел гланц, Антик – беж гланц, Галакси гланц, Бел гланц гранит
Clear