Одбравте да купите :
All4Home

УНА

19.500,00 ден

  • Димензија: 220 / 195
  • Со функција на развлекување гарнитурата се претвора во простран лежај со димензии 225 / 144
  • Достапна кутија за постелнина (со механизам на подигање)
  • Боја: квалитетна кафеава ткаенина во комбинација со крем – еко кожа
  • Можност за десен и лев агол
  • Вклучена табуретка