Одбравте да купите :
All4Home

ФЕЛИЈА АЛОЕ КОМФОРТ

8.890,00 ден20.490,00 ден

Направен со едно лице со вградена полиуретнска пена Bodycare. Од долната страна дрвеа рамка за прицврстување на механизам за отварање. Опшиен со текстилод алое вера која осигурува добра антибактериска заштита.

  • без федери
  • цврстина 3/6
  • дебелина 21 см
  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
Clear
SKU: N/A Category: