Одбравте да купите :
All4Home

ФЕЛИЈА МЕМО /две лица/

7.300,00 ден18.800,00 ден

Душекот Фелија мемо е одличен избор за одмор на телото и комфорен сон. Направен со трослоен пакет федери Бонел и две лица од Skycell пена .

  • добро вентилиран
  • мемори
  • еколошки
  • анатомски
  • со федери
  • цврстина 3/6
  • дебелина 22 см
Clear
SKU: N/A Category: