Одбравте да купите :
All4Home

ФЕЛИЈА + /две лица/

6.300,00 ден15.500,00 ден

Душекот Фелија плус е економичен избор но истовремено со добри карактеристики одличен за одмор на телото и комфорен сон. Направен со две лица од Skycell пена и пакет на федери измегу нив.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • со федери
  • цврстина 3/6
  • дебелина 22 см
Clear
SKU: N/A Category: