Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ФОТЕЉА ВИКТОРИ ПФ

10.600,00 ден 9.600,00 ден

  • димензии ш/в/д : 90/84/80
  • спуштена како спална димензии : 55/160
Category: