Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ХЕПИ

42.500,00 ден 35.500,00 ден

  • боја : сонома/бело или босфор/астра
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • Две легла : 84/75/193 (ш/в/д)   15800
  • со механизам за подигање на душек и остава под душек
  • Гардеробер трокрилен со две фиоки : 131/195/50 (ш/в/д)
  • Надградба : 131/45/50 (ш/в/д)
  • Тоалета со три фиоки и две остави : 100/70/43 (ш/в/д)
  • ВКЛУЧЕНИ ДУШЕЦИ 82/190
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ.
  • опција Маса Медеа 3,200,00 ден