Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ ЗА ВИНО 28

1.780,00 ден2.230,00 ден

  • димензии : 25/72/28
  • материјал : иверка 16мм кант 0,45мм
  • боја ; венге или бела
Clear