Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 201

1.470,00 ден1.835,00 ден

  • димензија ; 20/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear