Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 25 РЕТРО

1.620,00 ден2.080,00 ден

  • горен шкаф со рафт
  • димензии: 25/72/30 см
  • кабинет /иверка/: 16мм; кант: 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бело
  • вратнички: Медијапан ретро мат-18mm
  • боја на вратнички: мока, крем, снежно бела
Clear