Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 30

1.200,00 ден1.505,00 ден

  • димензија ; 30/72/30
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear