Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 502

2.190,00 ден2.735,00 ден

  • димензија : 50/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear