Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 60Р РЕТРО

2.660,00 ден3.320,00 ден

горен шкаф со рафт
димензии: 60/72/30 см

кабинет /иверка/: 16мм; кант: 0,45мм
боја на кабинет : венге или бело

вратнички: Медијапан ретро мат-18mm
боја на вратнички: мока, крем, снежно бела

Clear