Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 601Р ПФ

1.780,00 ден2.225,00 ден

  • димензија : 40/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : ламинирана иверка, постформинг 18мм
  • боја на вратнички : сјајно бела, сјајно црвена, кристал мат, сумела мат, сонома мат и сакраменто мат
Clear