Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 602Ф

5.460,00 ден6.830,00 ден

  • димензија 60/217/58
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка, 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear