Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 603 ПФ

7.360,00 ден9.200,00 ден

  • димензија ; 60/217/58
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : ламинирана иверка, постформинг 18мм
  • боја на вратнички : сјајно бела, сјајно црвена, кристал мат, сумела мат, сонома мат и сакраменто мат
Clear