Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 61 РЕТРО

3.040,00 ден3.800,00 ден

  • горен шкаф со рафт за агол
  • димензии: 60/72/30 см
  • кабинет /иверка/: 16мм; кант: 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бело
  • вратнички: Медијапан ретро мат-18mm
  • боја на вратнички: мока, крем, снежно бела
Clear