Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 61

1.960,00 ден2.175,00 ден

  • димензија ; 60/72/30
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear