Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 80Г РЕТРО

4.130,00 ден5.160,00 ден

  • горен шкаф со рафт
  • димензии: 80/72/30 см
  • кабинет /иверка/: 16мм; кант: 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бело
  • вратнички: Медијапан ретро мат-18mm
  • боја на врстнички: мока, крем, снежно бела
Clear