Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 80Г

2.430,00 ден3.035,00 ден

  • димензија ; 80/72/30
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear