Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЈОАНА

11.500,00 ден19.500,00 ден

  • Материјал : Квалитетна ламинирана иверка
  • Боја : Бело и златен даб 
  • Димензија : 164/204/80 (ш/д/в)
  • Висина на легло без душек 40 см
  • Висина на легло со душек 54 см
  • Фиоки две напред 75/60/14 (ш/д/в)
  • Фиоки две од страна 95/60/14 (ш/д/в)
  • Опција без душек со подница или со вграден душек
  • Бесплатна достава до домашна адреса
Clear
SKU: N/A Category: