Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЈУЛИЈА

3.499,00 ден

  • боја: венге, цреша, бука или сонома
  • материјал: иверка 16мм; кант: 0,5мм
  • димензија ш/в/д:
  • во склопена позиција: 24/75/70см
  • во полускопена позиција: 82/75/70см
  • во пуштена позиција:  140/75/70см