Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

EVA 220

25.900,00 ден 21.900,00 ден

  • Боја на кабинет : Бела
  • Боја на врати : Бела , Сонома, Даб дакота или комбинација од две бои
  • Распоред : (види слика)
  • Материјал : Ламинирана иверка 
  • Димензија : 220/62/215 (ш/д/в)
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА