Одбравте да купите :
All4Home

M 012 A

13.690,00 ден

  • боја: босфор/астра
  • маеријал: ламинирана иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 145/67/204
  • со механизам за подигање на душек
  • со вклучен душек 140/200
Category: