Одбравте да купите :
All4Home

M 013 A

14.990,00 ден

  • боја: босфор/астра
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 165/70/204
  • со механизам за подигање на душек
  • со вклучен душек Роси 160/200
Category: