Одбравте да купите :
All4Home

NEOLATEX MEMO

24.200,00 ден56.800,00 ден

Дво слојно јонизрано јадро од 100% латекс – Latexco (Белгија) и додадена мемори пена. Опшиен со виско квалитетен текстил со кашмир како заштита од акри и алергени.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • мемори
  • без федери
  • сврстина 4/6
  • дебелина 22 см
Clear
SKU: N/A Category: