Одбравте да купите :
All4Home

NEOLATEX SILVER

19.200,00 ден44.800,00 ден

Дво слојно зонирано јадро од 100% латекс – Lataxco (Белгија). Опшиен со високо квалитетен текстил со вплетени сребрени нишки, кои се заштита од акари и алергени.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • без федери
  • цврстина 4/6
  • дебелина 19 см

 

Clear
SKU: N/A Category: