Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

КУЈНА ЛУКС 180

14.900,00 ден 11.900,00 ден

  • кабинет од ламинирана иверка боја – бела
  • врати – постформинг
  • боја на врати :  сакраменто мат/сонома мат/сумела мат/кристал мат/црвено сјај/бело сјај или комбинација на две бои по желба.
  • шкаф 60А – 60/72/30 см (ш/в/д)
  • шкаф 60Р – 60/72/30 см (ш/в/д)
  • шкаф 40 – 40/72/30 см (ш/в/д)
  • шкаф 401 – 40/82/52 см (ш/в/д)
  • шкаф 602 – 60/82/52 см (ш/в/д)
  • (во цената не е вклучена термо плотната , ел. уреди, садопери и додатоци)
  • ИСПОРАКА НЕ МОНТИРАНО ВО ПАКЕТИ