Одбравте да купите :
All4Home

М 2007

9.100,00 ден18.500,00 ден

  • боја:  сонома / венге  / орев / златен даб /бел
  • вклучени две ноќни шкафчиња
  • легло: 226/78/206 (ш/в/д)
  • со подница за душек 160/200
  • опција : механизам за подигање на душекот и остава под душек
  • опција : душек Роси 160/200 
  • опција : латофлекс
Clear
SKU: N/A Category:

You may also like…