Одбравте да купите :
All4Home

СИМПЛ

6.440,00 ден19.320,00 ден

Комбинација на полиуретанска пена EkoShaum и профилирани влошки од пена AirFoam прекриен со текстил и 3D мрежа го прави одличен за одмор на телото и добар сон

  • без федери
  • добро вентилиран
  • анатомски
  • еколошки
  • дебелина 18 см
  • цврстина 4/6
Clear
SKU: N/A Category: