Одбравте да купите :
All4Home

М 2008

8.900,00 ден17.900,00 ден

  • боја: сонома, венге или орев
  • легло: 164,5/78/205 (ш/в/д)
  • со подница за душек 160/200
  • опција : механизам за подигање на душекот и остава под душек
  • опција : душек Роси 160/200 
  • опција : латофлекс
Clear
SKU: N/A Category:

You may also like…